*** Водещите вечерни новини на 22 март ***   На 180 градуса

...
*** Водещите вечерни новини на 22 март ***
 
На 180 градуса
Коментари Харесай

Водещите новини! На 180 градуса: прокуратурата привиква Петков, Рашков и Василев на разпит. Пожари са пламнали близо до АЕЦ „Чернобил“

*** Водещите вечерни вести на 22 март ***

 

На 180 градуса се обърна действителността по отношение на упованието на обществото във връзка с идващите привикани в прокуратурата. След събитията от предходната седмица, мнозина „ пророкуваха “ още арести или разпити на някогашните ръководещи и близки до тях, само че вместо това се оказа, че прокуратурата привиква Кирил Петков, Бойко Рашков и Асен Василев на разпит поради ареста на Борисов. 

***

Може би най-точният и изчерпателен, въпреки и в едно изречение, коментар за другата болна тематика – тази, която е болна за целия свят:

***

Оказва се, че не е „ целия свят “ обаче. 

Войната ще свърши и тези ще се сетят, че желаят в Европейски Съюз. 

***

Безумието продължава

***

Идеята е по този метод да се избегне суматоха измежду хората, в това число измежду украинските бежанци.

***

Да не ги мислим?

***

Какво е непредвиденото предизвикателство? Краткият отговор е: вода. Подробният е в материала. 

***

За кой ли път. 

***

Още една журналистка напуща „ свободното слово “ и се открива в „ прогнилия, декадентен Запад “

***

Руският публицист Дмитрий Муратов сподели през днешния ден, че има намерение да продаде на търг своята Нобелова премия за мир за 2021 година, с цел да събере средства за украинските бежанци, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс.

Муратов прикани посредством самостоятелния вестник " Новая газета ", чийто основен редактор е, хората да " подаряват за бежанци, ранени и деца, които се нуждаят от незабавно лекуване, това, което е скъпо за тях и има стойност за други ".

***

Минималната работна заплата става 710 лева от 1 април т.г. За това се договориха през днешния ден обществените сътрудници на изключително съвещание на Националния съвет за тристранно съдействие (НСТС). Консултативният орган не съумя да реализира цялостно единогласие за повишаването на минималния месечен приход, който сега е 650 лева

***

Европейският съд по правата на индивида (ЕСПЧ) през днешния ден наложи санкция от 24 000 евро на България, тъй като тя не е защитила жена, убита от някогашния си брачен партньор, откакто неведнъж молила полицията за помощ, съобщи ДПА.

Европейски съд по правата на човека постанови, че страната като цяло не се отнася повърхностно към случаите на принуждение против дами, само че български чиновници са нарушили правото на живот на дамата. Обезщетението ще бъде изплатено на ищците - нейната майката и двете ѝ дъщери.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР